Gündem Afyon - Haber Sitesi
HV
01 MAYIS Çarşamba 01:22

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü heyeti Bayat Kaymakan Aykaç'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdür V. Adalet ATACAN ve beraberindeki heyet, Bayat ilçesi Kaymakamı Ahmet Aykaç'ı makamında ziyaret etti.

Bayat
Giriş Tarihi : 10-01-2024 13:49   Güncelleme : 10-01-2024 13:52
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü heyeti Bayat Kaymakan Aykaç'ı ziyaret etti

İl Kültür ve Turizm Müdür V. Adalet ATACAN, Kaymakam Aykaç'a  Bayat'da ki görevine başlaması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu;
Ziyarette Bayat' da yapılabilecek kültürel yatırımlar gibi konular ve projeler hakkında da bilgi alışverişinde bulundular.
 Topnatıda  Bayat ilçesinde gerçekleştirilebilecek kültür ve turizm alanındaki yatırımlar üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Kültür ve Turizm Müdür V. Adalet Atacan, ilçede potansiyel turistik bölgeler, kültürel miras ve projeler hakkında Kaymakam Aykaç'a bilgi verdi. Bayat ilçesinde kültür ve turizmin geliştirilmesine yönelik ortak projelerin tartışılması ve fikir alışverişinde bulunulması da ziyaretin önemli konuları arasında yer aldı.

Aykaç,   görüşmelerin ilçenin kültür ve turizm potansiyelini artırmak, bölgeye katkı sağlamak amacıyla yapılacak iş birliklerinin temelini oluşturduğunu dile getirerek,

" Her iki taraf da ilçenin zengin kültürel mirasıyla turizm açısından daha cazip hale getirilmesi için birlikte çalışma kararı aldı. Yatırımların ilerleyen süreçte hayata geçirilmesiyle birlikte, Bayat ilçesi kültür ve turizm alanında daha da ön plana çıkacak." ifadelerini kullandı.

Gündem AfyonGündem Afyon

Afyonkarahisar Haberleri

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR