Gündem Afyon - Haber Sitesi
HV
01 MAYIS Çarşamba 00:16

PM kararıyla: CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal oldu.

Parti meclisinin önerisi ile CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Burcu Köksal oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-01-2024 19:53   Güncelleme : 10-01-2024 19:59
PM kararıyla: CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal oldu.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayını Parti meclis kararıyla ön seçimsiz belirledi.

Adayını belirlediHalen Afyonkarahisar Milletvekili olan ve Afyonkarahisar’dan ön seçimlere katılarak ilkkez 2015 CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı olan Burcu Köksal 1980 senesinde Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. Babasının ismi İsmail, annesinin ismi Meral'dir. İlkokulu Sahipata Ilkokulu, ortaokulu Merkez Ortaokulu ve Liseyi Afyon Anadolu Öğretmen lisesinde bitiren Köksal, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

2004’ten bu yana Afyonkarahisar Barosuna bağlı olarak avukatlık mesleğini devam ettiren Köksal, Afyonkarahisar Barosu Staj Komisyonu Üyeliği ve Kadın ve çocuk hakları Komisyon Üyeliği çalışmalarında bulunmuştur.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde yönetim kurulu Üyeliği ile Atatürkçü Düşünce Derneği ve Tüketiciyi Koruma Derneği’nde üyelikleri olan Köksal Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

Gündem AfyonGündem Afyon

Afyonkarahisar Haberleri

YORUMLAR
Ahmet Taşpınar 4 ay önce
Burcu Köksal Belediyede Başkanlık yapamaz. Afyon milletvekili ben bildim bileli hep milletvekili ama kimseye hayrı dokunmadı. Kararsız seçmen olarak asla oyumu vermem
Songün Duru 4 ay önce
Ak Parti tarihi fark atar bu ablamıza. Son günlerde hep kavga etti kendi partili arkadaşlarıyla başka aday yokmuydu koca afyonda gardaşım
Ziya Erdem 4 ay önce
20bin oy alsın öpsün başına koysun. Miltetvekilini hakkıyal yapamayan biri nasıl Koca şehiri yönetir. işi imkansız.
ÇOK OKUNANLAR